lauantai 25. lokakuuta 2008

Viime päivien raportti

Torstaina olimme varmasti viimeisen kerran tänä vuonna rannalla. Vaikka viime aikoina oli sadellut aika paljonkin torstaina (ja siitä lähtien) aurinko taas paistoi ja lämpömittari singahti 30 asteeseen. Aamupalan jälkeen kävimme markkinoille ja sen jälkeen automme suuntasi kohti Ayasin rantaa. Aavistustemme mukaisesti rannalla ei ollut yhtään ketään, paitsi todella rumia rapuja. Ne kuulema ei ole vaarallisia mutta mitä sille voi kun isolla koollaan ja hirvittävällä ulkonäöllään aiheuttavat turhaa käsien hikoamista allekirjoittaneelle. Silmä tiukasti niitä seuratessa (jos ne vaikka lähestyisikin) otimme sitten aurinkoa toinen käsi valmiina kaappaamaan kaikki kamat kainaloon ja toisessa jokin väline niiden nujertamiseen: aurinkorasvapullo tai lipokas. Olin varmasti aika hurja näky koska pelättyä höykkäystä ei syntynyt :)

Uimme myös ja nautimme lämmöstä muutaman tunnin jonka jälkeen lähdimme takaisin kotiin. Teimme myös pikavisiitin Kipaan matkan varrella josta koriin lähti mukaan rantavarjo 9,90 YTL eli 5 EUR, uusi suihkuverho 3 YTL eli 1,5 EUR sekä paljon herkkuja kuten tiramisua :P nam! Kaikenpuolin onnistunut päivä.

Eilen olin pääosin kotona. Tein pari tuntia Erzurumista kotoisin olevaan jälkiruokaa: kadayif dolmasia. Kuva:http://up.negatif.com/fotolar/384/48384/9f55fe0dd6da4b7a4bc9cfa718695b61.jpg
Ne sisältävät hasselpähkinää joita sitten aamulla pari tuntia mursin ja hienonsin. Huh huh. Oli työtä. Päivällä kirosin bloggerin kanssa ja iltapäivällä tein kadayif dolmasit valmiiksi.
Illalla meidät oli kutsuttu ystävien luokse syömään joten veimme valmiit dolmat heille sitten tuliaisksi. Söimme ja joimme navat täyteen ja juttelimme taas kaikesta syvällisestä kuten lapsuudenmuistoista sekä markkinoinnista :)

Tänään päivä alkoikin ihan kivasti, nukuin pitkään ja söimme kunnon aamiaiset. Mieheni lähti hoitamaan muutamia autoon liittyviä asioita ja minä käytin tilaisuuden hyväksi siivoamalla koko kämpän. Muuta ohjelmaa meillä ei oikein ole viikonlopuksi. Olemme varmasti aika paljon kotona tai menemme kävelemään jonnekin.

Hyvää viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Kävin katsomassa sitä jälkkärin kuvaa, näyttää herkulliselta, ehkä voisit laittaa reseptin??

    Tosi kurjaa tuo blogisensuuri, toivottavasti kaikki palautuu pian entiselleen sen suhteen...

    VastaaPoista
  2. Hei Yaelian!
    Laitan tuon kadayif dolmasin reseptin mah. pian blogilleni :) Toivomme myös täällä että ensi viikolla saisimme tähän tilanteeseen parannusta. Pitäkää peukkuja! :)

    VastaaPoista