maanantai 27. lokakuuta 2008

Adressi Blogspotin avaamisen puolesta

Alla olevalla sivulla kerätään adressia blogspot käyttäjistä jonka tukemana taistellaan oikeuden sulkemispäätöstä vastaan.

Tehtävänäsi on ainostaan lähettää blogin osoitteesi ja nimesi sähköpostilla sivun ylläpitäjille jotka sitten lisäävät sen sivuille. Tällä hetkellä on jo 158 blogia.


http://blogspotacilsin.wordpress.com/

Tällä sivustolla on enemmän nimiä jo listassa: yli 380. Täytä vain lomake sivun alalaidalla ja osallistut vastarintaan.

http://www.bloghareketgunu.com/imza/bloguma-dokunma/index.php

5 kommenttia:

 1. Hei!
  Löysin blogisi Eurabian sivujen kautta ja koukutuin niin että piti heti samana päivänä lukea kirjoituksesi heti ensimmäisestä tekstistä lähtien. ;D

  Itse aika uusi tällä bloggailun rintamalla mutta eiköhän tuota tekstiä synny. :D

  VastaaPoista
 2. Hei Saida! Tervetuloa! Kiva kun olet jaksanut lukea ja toivottavasti vierailet myohemminkin myos lukemassa ja kommentoimassa. Taalla Turkissa tosin tama bloggaaminen on vahan vaikeaa mutta eikohan se tasta :) Kavaisin myos sinun blogissasi ja lisaan sen myos seuraamien blogieni listaan :)

  VastaaPoista
 3. Ehkä adressi auttoi, Ebrulta luin, että Bloggeri on aukaistu jälleen. Se oli tosi kiva uutinen, pääsette taas kunnolla bloggaamaan. ;)

  VastaaPoista
 4. Ei se adressi mitään Turkissa auta, tiettyjen internetsivujen blokkaamiselle on aina oikeuden päätös, eikä se olisi edes järkevää, että oikeus muuttaisi päätöstä, koska ihmiset keräävät adresseja.

  Siitä olen samaa mieltä, että Turkki tekee itsestään naurettavan blokkailemalla internet -sivuja milloin milläkin perusteella, mutta ymmärrän jopa hyvin, miksi Digiturk valitti blogspotista, kun jotkut turkkilaiset välittivät sen kautta laittomasti ja ilmaiseksi Digiturkin esittämiä jalkapallo-otteluita (eli rahat siitä pois Digiturkilta). Mutta eihän se toki ollut blogspotin syytä, vaan yksittäisten ihmisten!!!

  Sen sijaan en ymmärrä, mitä ihmeen tolkkua on blokata YouTubea siksi, että siellä on ollut pari turkkilaisuutta loukkaavaa videota. Onhan siellä aina kaikenlaisia ja kaikkia kansallisuuksia ja uskontoja loukkaavia tekeleitä joidenkin idioottien taholta, mutta so what?

  Huvittavaa, että turkkilaiset tuomioistuimet rankaisevat omaa kansaa muiden tekeleistä eli eväävät turkkilaisten suoran pääsyn ko. saiteille:) Se on ihan yhtä naurettavaa kuin heilutella maan lippua auton ikkunasta tai parvekkeelta, jos joku Ranskan presidentti sanoo joskus yhden negatiivisen asian Turkista. Ei kukaan maailmalla tuollaisesta itkemisestä välitä! Turkkilaiset ovat paljolti lippunationalisteja, vaikka samalla moni tekee kaikkensa omaa maataan vastaan tehdäkseen pimeää rahaa tai välttääkseen verojen maksun, varastaakseen sähköä jne jne...

  VastaaPoista
 5. Akivee
  Adressit eivat ehka suoraan vaikuta oikeuslaitoksen toimiin mutta toimivat hyvana todisteena ihmisten vastarinnasta kun sensuurin poistosta ruvetaan oikeudessa vaantamaan. Nama sivustothan olivat suunnittelemassa kanteen nostamista. Onneksi siihen ei ollut tarvetta. Naista asioista kun nostaa tarpeeksi aanta niin muutoksia voidaan saada aanta. Kotona tuppisuuna istuminen ja toivominen etta jotain tapahtuisi ei tuo minkaanlaista tulosta. Adressi on varmasti yksi keino jolla juuri internet-yhteison vastarinta saadaan yhdelle paperille. Mielestani ei mitenkaan huono idea. Kyllahan niita Suomessakin keraillaan vaikka mista aiheesta ja sen kannatuksesta/vastustuksesta. Olen kylla samaa mielta kanssasi sansuurin alyttomyydesta.

  Toisaalta digiturk hakee oikeuksiaan mutta nykyajan internet-maailma on niin kehittynyt etta kun yksi sivu suljetaan niin 10 uutta syntyy. En usko etta digiturk voi koskaan paasta niskan paalle internetin 'piraattisivujen' kanssa. Nama ovat nykypaivan realiteetteja. Sama ongelmahan on elokuva-alalla. He ovat vuosia tapelleet piratismia vastaan mutta yha edelleen netista saa todella helposti uusimmat leffat imuroitua.

  VastaaPoista