keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Onni onnettomuudessa


Olimme eilen illalla anoppilassa pitkasta aikaa, vaikka AnKa olivatkin meilla maanantaina kalaa syomassa. Viime aikoina olemme kokoontunut enemmankin meidan kotona. Talla kertaa vierailu anoppilassa oli iloinen mutta myos surullinen.

Surullinen sen takia etta meidan pikkumiehelle kavi onnettomuus: han kaatui olkkarissa kadessaan ruuvimeiseli joka sit osui, onneksi vain, kulmakarvojen alle, silmaluomen ylapuolelle. Pieni haava siita tuli mutta mustelma on sitakin kauheampi. Onneksi ei osunut silmaan! Ruuvimeisselinkin oli loytanyt ihan omatoimisesti ja sen kanssa sit juoksi meita pakoon kun me yritettiin sita ottaa pois. Onni onnettomuudessa kuitenkin.

Iloinen asia on se, etta mieheni Hollannin veljelle ostettiin asunto anoppilan asuntolasta. He ovat jo muutaman vuoden ajatelleet ostavansa asunnon taalta Mersinista jossa viettaisivat pitempia kesalomia ja ehka myos sijoitusmielessa. Vihdoin sopiva sellainen loytyi ja myyntihinnaksi tuli 68 000 TL eli noin 27 000 EUR nopeasti laskettuna. Asunto on samanlainen kun anopin, siisti ja juuri remontoitu. Huoneita on olkkarin ja keittion lisaksi kolme! Kaksi kylpparia ja kaksi parveketta. Nakyma merelle ja uima-altaalle :) Halvalla saivat.

Tanaan isani tulee taas omalle "kesaasunnolleen" viettamaan elakepaiviaan huhtikuuhun asti. Tiedossa on siis suklaata, juustoja ja paljon apua lastenhoidossa. Jes! :)

Hyvaa loppuviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Hui,ihan kylmat vareet meni selassa,kun ajattelin,miten lahella silmaa oli pikkumiehen onneetomuus.Lapsille kylla sattuu ja tapahtuu.
    İhanaa,etta saat Suomentuliaisia ja isasi vieraaksesi,vaikka omalla asunnollaan majaileekin.
    Kiitos,mukavaa loppuviikkoa myös Mersiniin.

    VastaaPoista
  2. Hui kamala; onneksi ei ruuvimeisseli osunut silmään!
    Muistan aina miten kiellettiin juoksemasta kaikenlaisien tikkujen ja keppien kanssa pienenä...ja aina katson kauhulla jos lapset juoksee esim. tikkari suussaan ...
    Joskus joutuu oppimaan kantapään kautta ... :(

    Wau miten edullinen kämppä! Onnea langon perheelle :)
    Haliterkut <3

    VastaaPoista