sunnuntai 13. tammikuuta 2013

11 kysymysta

Sain Petralta haasteen, kiitos siita! Vastataanpa naihin kysymyksiin :)


1. Mistä haaveilet tällä hetkellä?
Talla hetkella haaveilen matkasta jonnekin ihanan kauaksi, vaikka New Yorkiin, eika olisi huolia rahasta tai ajasta. Saisi asua siella niin pitkaan kun haluaa ja kierrella joka paikassa seka tehda mita haluaa. Kaikkein suurin haave on tehda road trip Amerikan halki yllaolevilla ehdoilla. Ei varmaan tule onnistumaan tassa elamassa, mutta haaveillahan me mennaan eteenpain, eiko? :)

2. Millainen oli vuosi 2012?
Vuosi 2012 oli kaikinpuolin todella hyva vuosi. Monet ongelmat ratkaistiin ja kesan matka Suomeen oli koko vuoden kohokohta. Sita odottaessa koko alkuvuosi meni vauhdikkaasti ja loman jalkeen jaksoi taas arkea pyorittaa hieman paremmin. Lapsetkin kasvavat koko ajan. Viime vuoden ehdottomasti vaikein juttu oli vessakoulutus, josta onneksi selvittiin pahemmitta traumoitta ja vahingoitta :)

3. Oletko aamu- vai iltaihminen?
Olen ehdottomasti iltaihminen. Aamulla voin valista olla hyvinkin karttyinen mutta se menee ohi yleensa :) Illalla en haluaisi menna nukkumaan ollenkaan. 

4. Minne haluaisit matkustaa nyt?
Mainitsin jo tuolla ylempana etta New York voisi olla kiva. Tai Amerikka yleensakin. Kauko-ita vaikkapa Bangkok tai Hong Kong tai Shanghai myos kiinnostavat. 

5. Minkä asian tekisit toisin menneisyydessäsi jos voisit?
Menneisyydessa on hirvean vahan sellaisia asioita joita kadun, koska niidenkin epaonnistumisten jalkeen olen tahan tilanteeseen paassyt. Valista piti tehda sellaisiakin radikaaleja ratkaisuja jotta paasin paamaaraani.

6. Lempiruoka ja kuka sen valmistaa?
Mulla on monia lempiruokia. Tykkaan hirveasti kiinalaisesta ruoasta (ihan mika vaan kiinalainen kay), samoin intialaisesta, pizzasta, pastasta (kaikki makaronit kay), mcdonaldsin hampurilaisista ja tonnikalasta, jota voin syoda vaikka joka paiva kyllastymatta! Teen aika paljon taalla itse kiinalaista ja intialaista seka erilaisia pastoja, mutta parhaimpia ruokia edelleen saan Suomen ravintoloista. Etenkin Suomessa tehdyt pizzat on jotain taydellisyytta jota en ole viela itse ihan oppinut tekemaan! :) 
 
7. Miten haluaisit viettää eläkepäivät?
Mieheni kanssa jossain kivassa, lampimassa kaupungissa yhdessa asioita tehden ja matkustellen. 

8. Elämäsi eläin?
Mulla oli kissa 16 vuotta kunnes se jouduttiin lopettamaan. Ehka elamani kotielain oli tama, mutta elain joka aina kiinnostaa on hevonen! Olen kait loppuikani hevoskarpasen purema :) Ratsastellut olen vuosikausia Suomessa, Turkissakin kavin vuoden verran taalla Mersinissa mutta piti lopettaa koska oli liian rankkaa seka kallista. Aion kyl myohemmin uudestaan aloittaa.

9. Sielunmaisemasi?
Jos tassa tarkoitetaan minkalaisessa maisemassa sielu lepaa (?) niin ehdottomasti minulle se on kesainen Suomi. Etenkin maaseutu. Aurinko paistaa, pellolla kasvaa vilja, sininen taivas, linnut laulaa ja kesa tuoksuu. Tama on minulle rauhaa tuova maisema. Taalla ulkosuomalaisena tata maisemaa kaipaan kaikkein eniten.

10. Tärkein esine kotonasi?
Tarkein esine on kait tama tietokone. Se on minulle kaikki elama lasten ulkopuoella. Katson telkkaria koneelta, olen facebookissa, pelaan, kuuntelen ja lataan musiikkia. Ilman tietokonetta on aika tylsaa, koska Turkin telkkari seka viihdetarjonta on aika olematonta tai todella absurdia mun makuuni.

11. Syötkö elääksesi vai elätkö syödäksesi?
Riippuu tilanteesta. Syon elaakseni arkisin mutta paikan vaihtuessa elan syokseni. Nautin talloin ihan eri tavalla ruokailusta kun kotona. Haluaisin syoda lomilla aina 24 h jos mahdollista :) 

En haasta nyt ketaan koska nayttaa etta tama on kiertanyt aika lailla, mutta halukkaat voivat samoihin kysymyksiin vastailla :)

Hyvaa alkanutta vuotta! :)


3 kommenttia:

  1. Kiva lukea näitä vastauksia,aina oppii jotain uutta.
    Ja hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Viisaita sanoja vastauksessa numero 5 :)

    VastaaPoista
  3. olemme yksi maailman suurimmista valaistus valmistava yritys

    VastaaPoista