maanantai 28. syyskuuta 2009

Vauva täyteinen ja tuoksuinen postaus

 

  Tänään käytiin lääkärillä normaalissa kontrollissa. Kaikki oli edelleen hyvin. Vauvat kasvaneet hyvin viikkojaan nähden ja ovat kuulema kummatkin pitkiä sekä hoikkia, kuten vanhempansa :) Kummallakin vauvalla oli painoa kilon verran, joka vastaa normaalia 27 viikon lukemaa.Äidille kiloja on tullut jo 11, joka kuulema on normaalia kaksoisraskauksissa. Onneksi kilot eivät tunnu olevan muualla kun vatsan seudulla.  Kohdunsuu oli myös kiinni sekä kohdunkanavan pituus todella hyvä.  Lääkärin mielestä mitään ongelmaa ei ole ja taas seuraava kontrolli on kahden viikon päästä. 

Tätä ennen käydään kuitenkin verikokeissa sekä tehdään sokeritesti eli paastovatsaan juodaan sokeriliuosta ja tunnin jälkeen mitataan sokeriarvot. Tarkoituksena on saada selville onko minulla raskausdiabetes.  Verikokeessa on tarkoitus sitten mitata muiden elinten toimintaa kuten maksa-arvoja sekä munaisten toimintaa.

Tänään ajattelin tehdä jotain ajanvietteekseni . Istuin alas ja rupesin käymään läpi vauvojen vaatteita. Merkkasin ylös niiden lukumäärät sekä mitä vaatetta on. Tämän mukaan sitten ostan tarvittaessa lisää. Ainakin tarkoitus olisi anopin ja kälyn kanssa käydä tässä meidän lähellä olevassa ihanassa vaatelikkeessä joka on tosi halpa sekä kattava: kaikkea löytyy. Vaatteiden lisäksi tänään täytimme yhden tarpeistamme: vauvojen sänkyyn patja. Ostimme tosi hyvälaatuiselta tuntuvan ergonomisen patjan (30 EUR) ekaksi yhteen sänkyyn, sillä aion vauvat nukuttaa ekaksi yhdessä. Myöhemmin sitten ostamme toisen patjan. Näin myös kulut hiukan levittäytyvät pidemmälle ajalle eikä heti jouduta maksamaan isoja summia yhdellä kertaa.  

Tässä on jotain kuvia meidän vauvojen tulevista vaatteista, niin suloisia ja niitä hypistellessä tulen aina hyvälle mielelle :) Näiden vaatteiden täyttäviä pikkuisia on myös ihana kuvitella.  Maşallah!

DSCF0638 Tämä ihana nallekarhupuku on varmasti käytössä talvivauvoillemme :)

DSCF0639Pikku Minni-hiiri 

DSCF0636

Ekat potkupuvut ja potkuhousut

Oikein hyvää uutta viikkoa kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Ui,ihania pikku vaatteita! Ja kiva että kaikki oli hyvin:-)

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita! Varmasti tuntuu uskomattomalle niitä hypistellä ja tietää, että kohta on kaksi vauvaa talossa! Ihanaa! ja HUI! :)

  Varmasti pikkuiset tykkää nukkua vierekkäin, kun ovat koko elämänsä olleet niin lähekkäin. :)

  Upeeta, että kaikki on lääkärintarkastuksissa hyvin. Niin sitä pitää!

  Haliterkut!

  VastaaPoista
 3. İhanaa kuultavaa.
  Vauvelit kasvavat,ja kaikki on hyvin.
  Kauniita vauvanvaatteita.
  Muistan,miten ihana oli raskaana ollessa katsella tulevan vauvan vaatteita ja tarvikkeita aina uudestaan ja uudestaan.
  Tiistaihalaus naapuriin.

  VastaaPoista
 4. En ehtinyt aiempaan postaukseesi vastaamaan, mutta on todella kiva kuulla hienoja uutisia. Kirjoittele vaan vauvoista ja kaikesta ihanasta mika odotukseen liittyy :) Emmehan malta odottaa kunnes saamme postauksen kuvien kera teidan uusista perheenjasenista. Kirjoita vaikka rivi viikossa kunhan ilmoittelet miten menee.

  Kylla aika menee nopsaan. Tasan kaksi vuotta sitten mina taalla helteessa pesin ja viikkailin vauvan vaatteita. Se on ihanaa puuhaa...

  Hienoa etta raskaus sujunut hyvin ja muista edelleen levata tarpeeksi.

  VastaaPoista
 5. Vauvojesi vaatteissa on ihanat pastellinsävyt, ja pehmeä puuvilla hellii vauvan ihoa. Nuo olisivat ihania Suomen tuliaisia. Omalle pojalleni ostin Virosta potkuhousut, eli "siputuspyksit". Vielä nytkin tutut tietää, mikä vaate oli kyseessä. Voikaa siellä hyvin koko perhe,
  t Annu

  VastaaPoista
 6. Muistan kun odotin esikoistani(poikaa) ja ostin kaikkia ihania vaatteita ja anoppi sano et tällä vaate määrällä vaatettas neljän vauvan..Olin vaan niin innoissani et ostin kaikkee ja paljon.Onko Turkissa muuten kirppis systeemiä ollenkaan?

  VastaaPoista
 7. Hienoa, että kaikki sujuu hyvin ja on löytynyt tuollaisia lutuisia vaatteita. Minun ei kyllä pitäisi lukea tällaisia blogeja, kun vauvakuume nousee niin, että poikaystävää pelottaa :)
  Onnea jatkolle!

  Kootut kotimaan uutiset: http://kookas.fi/news/65

  VastaaPoista