torstai 21. toukokuuta 2009

Torstai on toivoa täynnä

Taas on viikko vierähtänyt kuin siivillä.

Mieheni täti joutui lähtemään yllättäen tällä viikolla takaisin Hollantiin perhe-ongelmien takia. Tämän takia koko alkuviikko oli tosi stressaavaa koska täti teetti uudet hammasproteesit täällä meidän hammaslääkärillä mutta kuulema "ongelma oli niin vakava että hampaat olisi saanut jäädä laitattamatta". Onneksi saatiin täti jäämään niin kauaksi aikaa että sai uudet hampaat suuhunsa ja hampilääkäriltä mieheni kiidätti tädin suoraan lentokentälle Adanaan.

Tänään on raskauden 8+3 eli 9. raskausviikko meneillään. Vielä odotellaan niitä hirveitä alkuraskauden oireita sillä mitään ei ole. Välistä unohdan jopa että olen raskaana. Ainoa raskauden muistutus on tällä hetkellä hirveä ympärivuorokautinen nälkä :) Kokoajan saa olla jotain puputtamassa. Öisinkin mulla on jääkaapissa aina hätä-voileipä odottamassa jos satun nälkäisenä heräämään :) Mieheni ja anoppi/käly ovat olleet todella ihania koko ajan. Hemmottelevat minua oikein kunnolla eivätkä suutu jos pyytelen jotain ihan mahdotonta. Onneksi ei kuitenkaan ole mitään hirveitä mielihaluja iskenyt :)

Käly oli löytänyt markkinoilta mulle 1 liiralla tosi ihania raskausvaatteita. Ihania vaaleanpunaisia pellavamekkoja sekä paitoja. Tänään he ostivat mulle isoja kotipöksyjä :) Kohta on tarvetta koska vatsa turvottaa jo aika lailla. Kahden viikon päästä kun lääkäriin mennään niin on pakko olla jotain "isompaa" puettavaa :)

Helteet myös saapuivat vihdoin! Päivisin on ihanan lämmintä ja kotona on mahtava vilpoisa läpiveto. Öisin on myös rentouttavaa nukkua tuulen henkäillessä avoimen parvekkeen ovesta.

Nyt mennään syömään illallista :) Hyvää loppuviikkoa kaikille! :)

11 kommenttia:

 1. İhanaa kuulla sinusta.Olenkin jo kovasti kaipaillut.Kiva kuulla,etta hyvin menee.
  Taalla on tanaan sadellut,ja onneksi ollut hiukkasen viileampaa.Muutamana paivana oli jo todella kuuma.
  Nautippa nyt taysilla hemmottelusta kolmen edesta.Halit ja öptüm.

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla että raskaus sujuu hyvin ja ilman pahempia raskausoireita.Ja yhdyn Sateenkaaren sanoihin siihen, että nauti kovasti siitä hemmottelusta!

  VastaaPoista
 3. Minakin heti kyylaamassa kuulumisia;) Hyva etta kaikki ok!

  Meilla on nyt ihan poikkeuksellisesti satanut aampaivasta lahtien- en muista nain viileaa toukokuun loppua...en valita, parempi nain:)

  Hyvaa viikonloppua jo nyt toivottelen!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa että siellä teillä kaikilla kaikki hyvin!!
  Niinkuin muutkin jo mainitsi niin nauti siitä hemmottelusta ;)

  VastaaPoista
 5. JIPPII! voit hyvin, upeeta!

  Eiko teilla ole hyttysia/karpasia lapivedon tuloksena? Voi kunpa voisi yolla nukkuakin joku lapi auki!
  Mukavaa vkonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla, että kaikki ok :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Merhaba :)

  Löysin blogisi sattumalta. Totean, että kiva,kun löysin:)
  Onnea sinulle&miehellesi kauan kaivatusta raskaudesta:)
  Ja yhdyn edellisiin,nauti passaamisesta:)
  Itselläni nuorimmainen on ivf lapsi
  :)6 vuotta meni joista 4 hoidoissa ennenkuin onnas loppuun asti:) Tyttö näki päivän valon liki 8
  vuotta sitten:)
  Minä lepäilin myös alkuraskauden.
  Me vannoutuneita Turkin matkaajia:)
  Likkakamuni on asusti 15v. perheineen Turkissa.
  Seuraavaksi lähdemme ensi kuun alussa Marmarikseen 2 viikoksi:)
  Mielenkiinnolla lueskelen blogiasi.
  Ja katselemme kuvia:)
  Pidän peukut ylhäällä,että raskautesi sujuu hyvin loppuun asti
  :)Ja että mm. isäsi antama risti suojelee teitä kaikkia:)
  Voi hyvin:)

  VastaaPoista
 8. Voi, miten minä vasta nyt huomasin! Blogilukemisto ei päivittänyt aiemmin sinun merkintöjäsi - kummaa! Mutta nyt kun tiedän suuret uutiset, haluan myös lähettää suuren suuret onnittelut koko perheelle! :)

  VastaaPoista
 9. No hyvä ettei mitään raskausoloja ole tullut; ehkäpä niiltä säästyt. Kai se huono-olo pysyy juuri tuolla syömisellä kurissa; näin ystävänikin on toiminut. Se syö puolentoistatunnin välein. Yöpöydällä on ruokaa jotta ei tartte nousta yöllä sängystä syömään. Me ollaan (hyväntahtoisesti) naurettu sille, että KFC ämpäri deepfried chicken wings menee yössä. Pimeässä kuuluu vain mums mums :D

  Ihanaa, että saat äitiysvaatteita jotka on kivoja ja söpösiä. Ja ihan varmasti alkaa kohta massu jo näkyä, kun lapsia on 2 ja muuten olet niin hoikka.

  Vilkutuksia ja voihan edelleen nyivn ja paksusti! <3

  VastaaPoista
 10. sateenkaari: Kiitos paljon toivotuksista ja ihanaa viikon jatkoa myos sinullekin! :) Taalla nautitaan hemmottelusta taysilla kylla :)

  Yaelian: Kiitos paljon! :D

  ebrufin: Kiitos ja hyvaa viikon jatkoa :)

  Nazlican: Kiitos paljon :)

  Susadim: Kiitos :)

  Susku: Kiva kuulla myos sinun kokemuksistasi :) Meillapa on paljon yhteista!! :) Meilla tosin on vain lahemmas 3 vuotta yritysta takana, joten ollaan ehka 'onnekkaampia' mutta lapsettomuus on aina tosi huono asia :( Ihanaa etta teillakin on onnistunut 'tulos' kotona :)
  Hyvaa matkaa Marmarikseen! Aivan mahtavaan paikkaan olette menossa! :)

  Maamaa: Kiitos paljon toivotuksista ja ihanasta postauksesta :) Tosi ihana tuo sinun ystavasi :D Mulla menee kyl isot kasat suolakekseja yossa :D Mieheni naureskeleekin sita kun yolla kuuluu rouskutus mun syodessa samoin kun aamulla heraan ajoissa ja haluan heti aamupalaa silmat nalasta kiiluen! :)

  Ihanaa loppuviikonjatkoa sinulle! :)

  VastaaPoista