torstai 11. joulukuuta 2008

Kotona taas

Eilen tultiin takaisin kotiin mutta olen vielä kiireinen lankoni sekä vaimonsa kanssa ainakin huomiseen asti. Tämän takia raportti meidän todella mielenkiintoisesta ja tapahtumarikkaasta uhrijuhlasta on tiedossa vasta huomenna, jos ehdin kirjoitella :)

3 kommenttia:

 1. Ebrun blogista luin tästä pässihommasta ja meinasi kyllä juuttua välipalaleivät kurkkuun....Se on elämää ja kuuluu tähän juttuun mutta en kyllä välttämättä haluaisi itse nähdä....toivottavsti mun painajainen ei toteudu kun mennään perheen kanssa Turkkiin ens kesänä...(kumminkin miehen vanhemmat haluu esitellä kaikki tavat ja kulttuurikiemurat....IIK!)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa linjoille taas! Oli jo ihan Mersinin uutisointia ikava:)Mina Aamunvirkku makasin tanaan myöhalle...viimeisia rentoja paivia viedaan- maanantaina koulut ja kuskaus:)

  Annina; olin vaan liian innokas olemaan mukana, mita en ole koskaan aikaisemmin tehnyt- se kostautui, ja onneksi sille löytyi ihan "laaketieteellinen" syy...eivat kaikki kesta verta ja sen "tuoksua"...tavat ja kulttuurikiemurat ovat taalla mielenkiintoisia ja mukavia- rohkeasti vaan tutustumaan;)

  Hyvaa viikonloppua...oletko kaynyt katsomassa Cem Yılmazin uusimman? Huippu;)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa takas "ihmisten ilmoille" heli! odottelen mielenkiinnolla raporttia :)

  VastaaPoista