torstai 28. helmikuuta 2013

Turkkilainen niksi-pirkka :)

Mieheni rakastaa duunailua ja pienten asioiden korjailua. Jos johonkin asiaan tarvitaan korjausta han ei ensimmaiseksi juokse kauppaan ostamaan uutta vaan miettii miten se voidaan tehda itse, kotona :) Talla tavalla meille on tehty lastenhuoneen ikkunoihin hyttysverkot (puukehikon puut ja verkko tietenkin ostettu itse) seka asennettu yovaloja lastenhuoneeseen. Mieheni tekee 100 % kaikki sahkotyot itse. Ainoastaan ongelmissa joita han ei itse pystynyt ratkaisemaan, kutsutaan ammattilainen :)

Tassa onkin viimeaikaisia mieheni aikaansaannoksia ja niksi-Pirkka lisayksia:


 Ruokahuoneen valaisin tehty tyhjasta 5 litran vesipullosta ja kertakayttolusikoista.

Meidan pesukone pitaa aika hirveeta metelia ja kun joudumme sita oisin kayttamaan (sahko halvinta) niin vaihtoehtoina oli joko ostaa uusi, hiljaisempi kone tai keksia ratkaisu asiaan. Mieheni keksi sitten ratkaisun: vuorasi pesukoneen tilan seinat vanhoilla matoilla seka laittoi kaksi mattoa sen alle. Aani vaheni 50 % :) Perjantaina tulee sitten ovet joka piilottaa taakseen koko "komeuden".

Makuuhuoneeseen led-valaistus. Meidan asunnoissa on jo rakennusvaiheessa tehty mahdollisuus lisata lisavaloja. Mista valot? Joulukuuseen ripustettavasta valonauhasta :)


1 kommentti:

  1. Tuo lamppu on kyllä tosi hieno!! Mietin vaan että miten se muovipullo kestää kuumuutta, kun lamppu varmasti lämpenee valon ollessa päällä?

    Ja nuo Led-valot on sikahienot!
    Mahtava DYI mies! :D

    VastaaPoista